Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabrání tělesné a svalové hmoty BEZ steroidů

Od: johnatan odpovědí: 2 změna:

Přeju hezký den,

je mi necelých 22 let a trénoval jsem MMa a thai box rok a půl. Po tomto období se mi prokázala mononukleóza a za týden v nemocnici jsem shodil 10-11 kilo. Už dříve jsem měl problémy nabrat váhu, ale po mononukleoze se mi to zdá takřka nereálný. měřím kolem 180-185 cm a vážím 70 kilo, takže vypadám jako reklama na hlad, i když páru mám. Prosím o radu, tipy, vlastní zkušenost, jaké cviky, s čím cvičit, prostě cokoliv, co by mi mohlo pomoci. BTW: pořád jsem na škole a pořád jsem u maminky :D :D , takže nějaký speciál jídelníčky atd u mě opravdu nejde. Chudák máma, aby mi vařila jídlo jen pro mě, nebo aby kupovala jen to, co chci já, nepřipadá v úvahu. Prostě to mám doma složitý a musím to vydržet ještě 3-4 měsíce, než budu samostatnej a jídelníčky atd si budu dělat vše sám. Teď jsem vázanej na rodinnou stravu. Všem děkuju za pochopení, rady a tipy a jestli se chce někdo vysmívat, urážet atd, tak se vší úctou, vyližte mi p..el ;)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

2x

Ahoj. Přijímej hodně proteinů a sacharidů a cvič objemové cviky - mrtvé taky, kliky na bradlech, dřepy a tak dále a ono to půjde zase zpátky. Svaly mají paměť, takže si třeba po čtyřech týdnech vpomenou, že kdysi byly velké a zase začnou zvětšovat svůj objem. Měl jsem podobný problém. Cvič tři dny v týdnu a hodně spi a úspěch zaručen. Možná to bude trvat déke než měsíc, než začnou svaly znovu růst, ale začnou a pak už to půjde rychle.

doplněno 23.03.14 16:09:

Tak držím palce ;)

johnatan
hodnocení

Díky moc. Už jedu druhý týden, tak snad to půjde :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]