Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hustilka na galusky, jakou?

Od: andrej® odpovědí: 3 změna:

Rád bych se dopídil, proč se na duše horských kol dávají galuskové ventilky. Že by vadila v ráfku větší díra? Galuskový ventilek ze svého laického pohledu považuji za největší cyklistický omyl v dějinách výroby duší. Naopak, autoventilku bych dal zlatou medaili. Existuje nějaká hustilka, která by nafoukala silniční duši "na hodně" a nemusel jsem s u toho vztekat?

Dík za info.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Souhlasím s tebou,problém nastává hlavně u benziny.nevím kdo to vymyslel.Nejlepší vyměnit duši za takovou která má autoventilek. hustilky.heureka.cz/...

doplněno 09.03.14 21:09:

Jinak tady se to řešilo poradte.cz/...

hodnocení

0x
A něco Vám brání si na MTB duši s automobilovým ventilkem?
Osobně tedy nemám problém ani s jedním typem..ale pokud Vám to vadí..

olaf71*
hodnocení

0x

nikdy jsem neměl problém nafouknout galuskový ventilek pumpičkou s univerzální koncovkou.píšeš o duši na horské kolo a na konci o silniční duši. já osobně na horském kole po silnici nejezdím a naopak. horské kolo se do terénu na hodně nefouká

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]