Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naposiloval jsem něco?

Od: ak12ka odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, když jsme dělali ve škole kliky na 2 minuty, udělal jsem asi 42 kliků(což je asi slabota). Řekl bych, že kdybych to dělal každý den, tak by to ani asi nemělo význam.Druhý den mě ale dost boleli ruce, a tak se ptám, jestli to znamená, že jsem něco naposiloval, a kdyby jsem to dělal třeba půl roku tak jestli bych jich udělal třeba víc a bylo na mě něco vidět. Je mi 14 let.Díky za názory :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

instalater*
hodnocení

2x

Nedívej se na množství , ale na techniku. Kdyby si je dělal pořádně , tak bys jich třeba neudělal ani 20. Jinak bych dělal 3 série po 8 . a za týden přidal 2. Tak že 3 série po 10 a takto bych postupoval. Kroně toho v tvých letech ostatní sporty.Fotbal , běhání atd. Dávej velký důraz na techniku a dýchání. A samozřejmě strava.

ak12ka
hodnocení

Dobře. Takže asi bílkoviny, tedy maso, sýry, jogurty... Ve stravě by neměl být problém. Našel jsem, že bych měl mít kolem 100g bílkovin denně(vážím asi 51kg). Co si o tom myslíte?

dwdfadaw

kolik měříš?

ak12ka
hodnocení

fesfs
hodnocení

0x

Ty ve svém věku ještě posiluj tak max se svým tělem, činky a stroje nepřichází v ůvahu. Měl by sis o tom něco přečíst. Googli. Hrozně důležitá je strava, můžeš dělat denně 100 kliků, ale jestli to budeš zajídat kolou a hamburgrem tak to asi bude na 2 věci. Ještě nejsi ve věku na posilování, doporučuju teď sport, posikla tak v 16-ti. Jestli tě boleli ruce tak je to divné, kliky jsou na prsa a biceps. Co myslíš pod tím "ruce"?

ak12ka
hodnocení

Vím, že musím jedině se svým tělem. Četl jsem knížku o něm, a tam se to taky píše. Byly to prsa a biceps, jen se ptám, jestli má těch 40 nějakej význam. Případně bych to zvyšoval a dělal i něco jinýho. Ale když mě po 40 klicím bolí tělo ještě dva dny potom(dneska už jen při nějakých pohybech) tak kdybych udělal 100 tak aby to nebylo najednou moc. Hamburgery na vesnici nemáme, kolu stejně piju vyjímečně a na energy drink jsem v životě nesáhl protoože když vidim barvu, stačí mi to.

marcia*

Na začátek zkus dělat ob den 40 kliků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]