Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dá se někde pořídit korková pálka pro stolní tenis? také marně hledám míčky..ale ty dřívější ,malé... Děkuji za rady
Tak nevím - sháníte to z nostalgie nebo proč?A korkové držátko nebo s korkovým potahem?Dávno tomu co se s tím už nesmí hrát(tedy závodně), s korkovým držátkem pochopitelně ano.To samé s míčkama.Pokud hrajete doma tak múžete hrát i s prkýnkem na maso,ale není to ono.Zcela vyhovující pálky pořídíte asi za 60kč(doma v pohodě), a ty staré míčky proč?
doplněno 01.03.14 11:19:S těmi míčky bych to pochopil jedině kdyby jste měli doma starší tréninkový automat,v kterém by ty nové asi o dva mm větší nefungovaly.
tak..z nostalgie...palku samozrejme s korkovou hlavou..nikdy jsem s tim nehral..chtel bych to zkusit.. a male micky..jelikoz mame doma detskou gumovou bambitku a ty velky micky do ni nenacpu
Aha-tak myslím že s tou pálkou by jste byl zklamán ,opravdu dnes i pro začátečníka k ničemu, a ty míčky asi se opravdu povalují možná ještě někomu doma, u nás v herně by se taky možná ještě našli , protože jako v kařdé herně jsme jich měli slušné množství(možná přes 500ks,právě z důvodu herního automatu , teď už ale delší dobu vlastníme na správné míčky.Myslím že kdyby jste se poptal v nějaké herně po okolí(je jich spoustu ,oddílů co hrají závodně, i na vesnicích) tak pokud by je ještě měli tak Vám jich do té pistole určitě dost věnují.
Tak přeji zdar,už jsem pár let v důchodu a je zajímavé že na tu pistoli si pamatuji z dětských let , taky mě to bavilo,tak jen pro zajímavost máte jí také z doby předešlé(asi tak 1955) nebo se to v různých podobách dnes vyrábí?
Tak kdyby jste byl někde z krkonoš tak bych pro vás ty míčky měl,tak se ozvěte.
to mě nenapadlo, náhodou hraju pinec také závodně a tak se mohu v hernách poptat...
Ta bambitka ..no nevím z jakého roku...ale byla taková růžová...hezky se na níí dupalo i nohou...a pak to byly ráááány
bydlím kousek od hořic z podkrkonoší...
Teď jsem koukal na rozpis utkání a naše A mužstvo(Jánské Lázně) hraje 29.3. od 14.00 hod. s Jiskrou Hořice v Hořicích, tak bych to mohl po někom z kluků poslat,tak se zkuste ozvat a domluvíme to nějak.
Když tak vnitřní poštou, ale nevím jak to funguje.Zdarec.
Týjo... koukám že bojujou o postup.. To já se stále šmrdlám dole v okrese...
Jojo..to by bylo fajn..Já bych pak panu Vzorkovi zavolalvedoucí..
jinak můj email je sberatel.mozart@seznam.cz P.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.