Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde stáhnout krasobruslení z OH?

Od: kolka odpovědí: 4 změna:

Ahojte :))
chtěla bych kde zeptat, jestli tu náhodou někdo neví, kde bych mohla sehnat ke stažení volné jízdy mužů, žen, sportovích dvojic a závěrečnou exibici z těchto OH 2014 :))
A pokud možno, aby to bylo zdarma :))
Předem děkuji za Vaše odpovědi :))

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

2x

V archívu České televize:

ceskatelevize.cz/...

Kompletní pořady, jak byly vysílány.

kolka
hodnocení

Jak to ale od tama mám stáhnout? Je to tam sice online, ale já to potřebuju mít v počítači

zvidavajanca*

google.cz/...

Nevěděla jsme, že vám nejde jen o tom to vidět, ale že si to potřebujete ještě stáhnout. Výše naleznete nějaké návody, já to nezkoušela.

Jízdy lze také najít na youtube, ale asi ne s českým komentářem odkud se stahovat dá (návody naleznete podobným způsobem jako výše).

3axel
hodnocení

0x

kraso videa v hojném počtu jsou ke stažení ( za mnoho let ) na mezinárodním foru fsvids.net

je třeba se zaregistrovat, no a pak už sosat :))

problém je jen v tom, že aktuální sezóna je pro nováčky "restricted " a přístup do ní mají ti, kteří už sami nahráli asi 10 ( jakýchkoli kraso videí ) takže toto fórum využijete spíš pokud máte zájem třeba i starší jízdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]