Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat a poradit od zkušenějších. Zajímalo by mě, jestli je pozdě začít s baletem ve 13 letech? Nechci jednou dělat profesionální baletku, spíš jenom pro radost. Nemám dokonalou postavu, ale zvládám provaz, roštěp, mosty atd... Tancuji zavodně Rock n roll, Disco, Show dance a rekreačně zumbu a většina sportů mi jde. Balet se mi strašně líbí. Proč to teda nezkusit? Jestli máte zkušenost s baletem nemusí být osobní prosím napište.
Děkuji, budu ráda za každou odpověď
1x
Moje nejlepší kamarádka chodí do baletu.Je tam sice nejlepší,ale už tam chodí od školky (teď je jí 12) a nepřestalo jí to bavit.Dělá to hlavně pro radost,protože hodně cvičí i doma.Několik holek k nim chodí - třeba i v 15 - ještě úplně bez zkušeností,že chcou i vystupovat.Myslím že pro radost můžeš začít kdykoliv,a jestli chceš později chodit i do profesionálního,tak s tím nebudež mít problém.Lepší začít pozdě než nikdy ![]()
0x
Pokud tě to baví , tak je to úžasná věc. Mně chytlo tancování po 44. Latina , standard. Mám kamaráda profíka a můj otec v mládí dělal balet. Jelikož jsem celý život dělal těžkou práci , tak už se nedokážu rozhýbat tak jak bych potřeboval. Doma , kde mně nikdo nevidí si taky baletím. Představ si starýho tlustýho chlapa jak se o něco takového pokouší. Nikdy není pozdě. Držím ti palce a závidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.