Nejste přihlášen/a.
Moje nejlepší kamarádka chodí do baletu.Je tam sice nejlepší,ale už tam chodí od školky (teď je jí 12) a nepřestalo jí to bavit.Dělá to hlavně pro radost,protože hodně cvičí i doma.Několik holek k nim chodí - třeba i v 15 - ještě úplně bez zkušeností,že chcou i vystupovat.Myslím že pro radost můžeš začít kdykoliv,a jestli chceš později chodit i do profesionálního,tak s tím nebudež mít problém.Lepší začít pozdě než nikdy
Pokud tě to baví , tak je to úžasná věc. Mně chytlo tancování po 44. Latina , standard. Mám kamaráda profíka a můj otec v mládí dělal balet. Jelikož jsem celý život dělal těžkou práci , tak už se nedokážu rozhýbat tak jak bych potřeboval. Doma , kde mně nikdo nevidí si taky baletím. Představ si starýho tlustýho chlapa jak se o něco takového pokouší. Nikdy není pozdě. Držím ti palce a závidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.