Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mozne zacit baletit pro zabavu ve 13?

Od: sheepinka odpovědí: 9 změna:
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat a poradit od zkušenějších. Zajímalo by mě, jestli je pozdě začít s baletem ve 13 letech? Nechci jednou dělat profesionální baletku, spíš jenom pro radost. Nemám dokonalou postavu, ale zvládám provaz, roštěp, mosty atd... Tancuji zavodně Rock n roll, Disco, Show dance a rekreačně zumbu a většina sportů mi jde. Balet se mi strašně líbí. Proč to teda nezkusit? Jestli máte zkušenost s baletem nemusí být osobní prosím napište.
Děkuji, budu ráda za každou odpověď :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Samozřejmně že to možné je. A čím víc tě to bude bavit, tím ti to víc půjde.

hodnocení

2x

Zdravím

Pro zábavu je možné začít cokoli v jakémkoli věku.

hodnocení

2x

ahoj , pro zabavu muzes delat co chces , v kolikati chces , jen je jasne , ze pokud nemas extra talent tak se nikde jako profesionalka nedostanes :)

line*
hodnocení

1x

Moje nejlepší kamarádka chodí do baletu.Je tam sice nejlepší,ale už tam chodí od školky (teď je jí 12) a nepřestalo jí to bavit.Dělá to hlavně pro radost,protože hodně cvičí i doma.Několik holek k nim chodí - třeba i v 15 - ještě úplně bez zkušeností,že chcou i vystupovat.Myslím že pro radost můžeš začít kdykoliv,a jestli chceš později chodit i do profesionálního,tak s tím nebudež mít problém.Lepší začít pozdě než nikdy ;)

asd*
hodnocení

0x

Pro zábavu může baletit i tlustá důchodkyně ;) Jde jen o to jestli jí to baví nebo ne...

3axel
hodnocení

0x

určitě začít! dnes se ti třeba zdá 13 let pozdě, proti např. 6 letům, ale ve 23 se třeba budeš tlouct do hlavy - že já nezačala už ve 13 ! :) když tě to baví, a máš takovou průpravu, to by byla škoda nechat ležet ladem

sheepinka
hodnocení

Dekuji :) snad mas pravdu :)

instalater*
hodnocení

0x

Pokud tě to baví , tak je to úžasná věc. Mně chytlo tancování po 44. Latina , standard. Mám kamaráda profíka a můj otec v mládí dělal balet. Jelikož jsem celý život dělal těžkou práci , tak už se nedokážu rozhýbat tak jak bych potřeboval. Doma , kde mně nikdo nevidí si taky baletím. Představ si starýho tlustýho chlapa jak se o něco takového pokouší. Nikdy není pozdě. Držím ti palce a závidím.

3axel

super:) tak to já začla krasobruslit už ve 40 :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]