Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kostry favorit

Od: martr odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,nabízím k prodeji staré kostry od favoritu v použitém stavu.Nevíte,který bazar či člověk by to mohl levně koupit? Je mi líto to odvézt do šrotu.Martr

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Podejte inzerát na některých inzertních serverech. Bazoš, hyperinzerce, sbazar. Ale pochybuji, že někdo to koupí na tak staré auto. Ale za zkoušku nic nedáte. Do šrotu to můžete hodit vždy :)

martr
hodnocení

Jde o dvě kostry na kolo,jestli si rozumíme:) Na auto jsou dobře prodejné.

jm*
hodnocení

0x

Jak jsem psal výše, zadejte nabídku na inzertních serverech, třeba se někdo ozve :)

Nebo se zeptejte po vrakovištích, zda Vám to někdo vykoupí.Ikdyž dle mého názoru Vám dají méně,než za cenu šrotu.

martr myslí šlapací kolo Favorit.. :)

jm*
hodnocení

0x

Tak to se omlouvám,dnes jsem nějak mimo a nějak mi to nezapaluje :)

Já to chápal favorit jako auto :D :D

Každopádně stejně může podat nabídku na internetu :)

horis*
hodnocení

0x

Dobrý den,

pokud jsou rámy zachovalé bez větší koroze, tak ej dobré je vyvěsit na zmíněné inzeráty + třeba cyklobazar.cz za nějakou směšnou cenu a určitě se někdo ozve.

asd*
hodnocení

0x

Odvez to do šrotu, nic lepšího s tim nevymyslíš. Leda snad poslat na dobročinné účely do Indie, tam by z toho udělali rikšu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]