Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cvičení břicha bez výsledků

Od: marty781 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den :) Chci se jenom zeptat já totiž posiluji a cvičím už dlouhodobě a nevidím na sobě žadné výsledky? Totiž to začlo takhle: Jednoho dne sem si pustil motivační video a tam borec jak posiluje :)) Tak a vduchu mi něco říkalo zkus to ty na to máš! Tak sem to zkusil a od té doby cvičím a zároveň aj posiluji :) Ale je tady takový menší háček já chci mít pevné pěkné břišáky a místo toho mám z břicha bálon čím to prosím vás je? Ale když ho zpevním, tak jdou mi vidět trochu břišáky ale to není ono co chci! Triceps a Biceps jsou v pohodě ty už mám vypracované ale to břicho mě štve! Poradtě mi mám si koupit nějaké Proteiny nebo něco takového? :) Takhle: Já už od malička mám problémy se štítnou žlázou a beru na ni prášky a furt žeru a nepřibírám co mám dělat podle vás? :)) Děkuji mooc a Nashledanou :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

A cvičíš technicky dobře? Spousta lidí cvičí úplně blbě a pak se diví...

hodnocení

1x
V první řadě byste se měl rozhodnout, zda chcete přibírat nebo vykreslit břišaky. Pokud chcete břišaky, měl byste omezit hodně tuky a sacharidy a cvičit hodně kardio a k tomu přizpůsobit stravu. Ale nejde přibírat a zároveň se zbavovat tukové vrstvy na břichu.

stirecek*
hodnocení

0x

Čím větší objem břišního svalstva, tím víc břicho visí. Je taky třeba posílit vnitřní šikmé svalstvo, které drží břišní dutinu tam, kde má být.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]