Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadná tříkolka na inzerát

Od: manic odpovědí: 4 změna:

Na inzerát prodám dětskou tříkolku za 650 Kč, jsme se setkali s prodejcem v Praze v metru, přestože mi předtím sdělil svou adresu.Tříkolku přivezl v krabici. Doma jsme jí dali dohromady a zjistili, že je nefunkční. Přední-tažné kolečko se točí, ale nezabírá.Výrobce ho dodává celé včetně šlapek. Je to starší typ. Prodejce slíbil, že dodá chybějící, prý vypadlé klíny, ale od té doby nebere telefon a neodpovídá na SMS, neotvírá. Koupili jsme krám. Prosím, jak postupovat, aby alespoň vrátil peníze. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Vyrazit za ním a domluvit se jinou možnost moc nevidím.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Co znamená neotvírá? Snažil jsi se ho navštívit? Co sousedi? Bydlí tam vůbec? Pokud ano, tak bych mu poslal SMS, že budu mít cestu okolo, nejspíš někdy v noci a zastavím se u něj. Otázka je, co se vyplatí. 650, Kč není zase tak vysoká cena za zkušenost.

manic
hodnocení

Za ním jsem byl odpoledne i večer. Bohužel, pro mne je 650 Kč dost, jinak bych tříkolku dítěti koupil novou. Než jsem ho navštívil, poslal jsem SMS. Vyhrožovat mu právníkem asi nemá cenu, Je fakt, že mám špatnou zkušenost. Varuji tímto ostatní lidi. Díky

hodnocení

0x

Pokud se Vam ho nepodari dohnat a prinutit penize vratit, tak bych se pustil do co nejlevnejsi opravy one trikolky.

Jsou to jednoduche mechanizmy. Prijit na to, proc se kolecko volne protaci a opravit to nemuze byt zas az takovy problem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]