Nejste přihlášen/a.
Kdy se otáčí ve volejbale? Když někdo udělá chybu tak druhý družstvo má podání a bod, a kdy se má otáčet a jak to, že někdy mám podání i víckrát za sebou? Nemyslím tím to, že jak jedno družstvo dostane 15 bodů tak si vymění strany, ale to, že je někdo na podání a pak jde doprostřed, pak v levo dozadu pak v levo k síti pak podrostřed k síti pak v pravo k síti a pak zas podání v pravo vzadu. Jo a v pravidlech nemůžu nic najít.
Pokud míč získá druhá strana. Takže pokud podává tvoje družstvo a pokazíte (protihráč získá bod), tak podává protihráč a točí (ještě před podáním). Až pokazí (dostanete bod vy), tak točíte a podáváte.
Takže by nikdo neměl mít podání víckrát zasebou? Protože jsem kdysi nazačátku zkazila podání a tak jsem je dávala hnedka znovu- ale nehraju nějak profesionálně, to přijde až tak za pár měsíců :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.