Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je tu nějakej odborník dobrák který by dokázal sestavit jídelníček a nějaký cvičební plán?
Dík moc za ochotu
JeŠtíreček
Odborník na slovo vzatý.On Vám sestaví jídelníček jedna radost
ŠtírečkuSice znám,ale z "úst" odborníka je to přece jenom fundovanější
A propos,děkuji Vám za důvěru ve mě vloženou.
Já jsem spíš zastánce zdravé stravy a vytrvalostního sportu, i když "pár"let jsem dřel i v posilovně. Pokud ti můžu doporučit, vykašli se na rady přes net a zaplať si trenéra. Vím, něco to stojí, třeba jen na 12 dnů, aby ti ukázal co a jak. Pokud to s kultruristikou myslíš vážně, není to sport jen na jeden dva roky, je to takový životní styl a pokud nechceš ztrácet čas, zaplať si. fakt to nemá cenu dělat systémem, co mně nejlíp sedí. Tím ztratíš hodně času a hlavně peněz, protože ta strava něco stojí a ztrácet čas poznáním svého těla nebo správné techniky cviků může trvat několik let, zatímco trenér tě nasměruje a výsledky uvidíš během pár měsíců. Ono i když si člověk myslí, že má techniku zvládnutou, tak nemá, začátečník určitě ne a ani se to nedá takhle po netu poradit, musí tě vidět profík...Můžu ti poslat odkaz na kamaráda, ale pochybuju, že ti takhle na dálku poradí, pochybuju, že ti poradí zdarma, ale na jeho stránkách se něco dočteš. Stravu nějakou se dočteš na netu, můžeme poradit i my tady, ale technicky zvládnout cvik musí někdo v reálu.
doplněno 27.01.14 17:53:nalevo máš trénik, výživa atd atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.