Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
neporadil by mi někdo jaké lyže koupit? Měřím 150 cm, vážím 46 kg, je mi 23 let. Lyžuji 2x za sezónu v alpách, u nás moc ne. Lyžuji od mala. Mám ráda rychlou jízdu - carving. Na upraveném svahu jsem si jistá, pokud je to možné jedu rychle v dlouhých obloucích. Na neupraveném terénu jistotu ztrácím, mám strach z rychlosti, jedu pomalu a opatrně. Lyže bych raději dámské _ lehčí, na vzhledu mi záleží. Cena cca 10.000,- Kč.
Co říkáte na tyto modely? ROSSIGNOL UNIQUE 6, ATOMIC CLOUD D2 73, ELAN BLACK MAGIC, ELAN DELIGHT, ELAN ILUMINA FUSION ... Ráda si nechám doporučit i jiné lyže
Doporucim jine.
A to z pujcovny. Na dve jezdeni rocne je v dnesni dobe spickove vybavenych pujcoven zbytecnost (a v podstate i marnotratnost) kupovat vlastni lyze.
Byt Tebou, koupil bych si pouze vlastni lyzaky.
Lyze si pujcis kazdy rok nejnovejsi model, perfektne pripravene, nabrousene, sestelovane vazani a cenove mnohem vyhodnejsi, nez si kupovat lyze vlastni.
Pěkný den, doporučuju se mrknout na značku lyží Lusti, zaměřují se hlavně na carvingové lyže dle Vašich informací, určitě lyže s dřevěným jádrem (kvůli váze), nejsou úplně na race carving ale dá se s nimi frčet i docela rychle. Jelikož ztrácíte jistotu na neupraveném svahu, doporučuji volit větší střed, někde na 70mm, čím větší střed, tím větší jistota na neupraveném svahu. Přímo z nabídky Lusti bych se zkusil zaměřit na Lusti FCT (nejsou přímo dámské) a nebo přímo dámské LT wide, rádius někde okolo cca 10 až 11m a délka do 160cm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.