Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je mi 16 let mám mohutnou postavu trošku tlustější :D ale né moc
vážím 95kg... na nový rok sem se rozhodl že začnu posilovat a od vás chci nějaká rady jak začít co jíst co si koupit za protejny nebo něco na posilování atd. všechny rady se cenní
moje představa je časem hubnout a zároveň být jak se říká korba :D prostě aby na mě bylo vidět že posiluju a že ke mě budou mít lidi trošku respekt
zatím chodím 3x týdně a to ÚT, ČT a NE
Myslím si, že tvá postava nevyžaduje žádné speciální doplňky. Ale pokud chceš posilování s nějakým systémem, měl by tě posoudit nějaký odborník, který by ti ušil jak tréninkovej plán tak i třeba jídelníček. Co takhle si říct rodičům jako dárek k narozeninám apod.? Pozor aby si nenebral špatné návyky při posilování. Minimálně projdi web, kde něco raděj, ale jak já a kolega nedemnou říkáme je to horzně individuální a chce to odborníka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.