Nejste přihlášen/a.
Ahoj,je mi 15 let a už přes rok posiluju.Moje postava se změnila a však pořád to není to co si přeju.Ale trapí mě jedna věc.Než jsem začal posilovat měl jsem velká prsa,šel jsem i na vyšetření ,jestli to není gynekomastie,ale není,že je to pouze tuk.Tak jsem se to snažil z prsou dostat benchem,rozpažkami a klikama.Začala střední,dojíždím a já nemám možnost do posilovny na bench.Prsa se mi zmenšili,vytvořil se mi tam sval,ale stále mám na té "špičce" tuk,nevím,proč když doma pravidelně jedu kliky,nechce zmizet.V čem může byt chyba? Děkuji
Rozlozeni tuku po tele je dane geneticky a zcela jiste neplati, ze kdyz budu posilovat stehna, ze vsude jinde mi tuk zustane a jen ze stehen zmini.
Telo proste pri vydavani energie odebira tuk ze vsech mist, kde tuk (= zasobarna energie) na tele skladuje a odebira ho v procentualnim mnozstvi, ktere odpovida genetice daneho cloveka.
Nekomu se proste uklada relativne vice tuku treba kolem kotniku a nekomu jinemu treba na krku. Delat s tim nic nejde.
Takze pokracuj dal ve cviceni, zameruj se na svalove skupiny po celem tele a i nadale se ti bude snizovat mnozstvi telesneho tuku, ktery mas na sobe ulozeny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.