Nejste přihlášen/a.
Ahoj,je mi 15 let a už přes rok posiluju.Moje postava se změnila a však pořád to není to co si přeju.Ale trapí mě jedna věc.Než jsem začal posilovat měl jsem velká prsa,šel jsem i na vyšetření ,jestli to není gynekomastie,ale není,že je to pouze tuk.Tak jsem se to snažil z prsou dostat benchem,rozpažkami a klikama.Začala střední,dojíždím a já nemám možnost do posilovny na bench.Prsa se mi zmenšili,vytvořil se mi tam sval,ale stále mám na té "špičce" tuk,nevím,proč když doma pravidelně jedu kliky,nechce zmizet.V čem může byt chyba? Děkuji ![]()
Rozlozeni tuku po tele je dane geneticky a zcela jiste neplati, ze kdyz budu posilovat stehna, ze vsude jinde mi tuk zustane a jen ze stehen zmini.
Telo proste pri vydavani energie odebira tuk ze vsech mist, kde tuk (= zasobarna energie) na tele skladuje a odebira ho v procentualnim mnozstvi, ktere odpovida genetice daneho cloveka.
Nekomu se proste uklada relativne vice tuku treba kolem kotniku a nekomu jinemu treba na krku. Delat s tim nic nejde.
Takze pokracuj dal ve cviceni, zameruj se na svalove skupiny po celem tele a i nadale se ti bude snizovat mnozstvi telesneho tuku, ktery mas na sobe ulozeny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.