Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak cvičit na stepperu?

Od: martanek* odpovědí: 2 změna:

dobrý den,chtěla bych se zeptat,jak dlouho a jak často cvičit na stepperu aero,aby cvičení bylo účinné.četla jsem,že 3-4x týdně 30 minut-ale zajímalo by mě,jestli 30 minut v kuse nebo stačí třeba po 10 minutách.jsem začátečník,tak mám co dělat po 5 minutách:)děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

krásně detailně popsané je to tady f-sport.cz/...

10 minut to je jen na protažení, lepší než nic ale prakticky to nemá větší efekt

martina30*
hodnocení

0x

Stačí 3krát za týden na zahřátí 20minut a na hubnutí je nejlepší ,tak 40 minut až hodina.Jak píšeš jsi začátečník,tak zační na 10 minutách a po každé si přidej a časem si zvykneš.Nevím jaký je u Vás stepr ,ale dej si střední váhu a můžeš střídat polohu a to bez ruk a nebo držení v různých polohách.Vem si nějaké dobré čtení(bulvár)začti se a vydržíš déle,nebo vem kamarádku a dejte řeč,dobrá hudba v sluchátkách(nezapomen přitom pít)na spocení je dobré mít bundičku né jen tričko.To jen ,tak pár rad ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]