Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilování - správný jídelníček (cviky)

Od: petr123456* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

Trpěl jsem nadváhou a chvíli mi trvalo než jsem se dostal na lepší váhu, i když to není pořád to nejlepší (měřím 180cm vážím 79kg) .3x-4x týdně sportuji. Rád bych při sportu ještě začal doma cvičit na nabrání svalové hmoty. Hodně jsem ale četl, že se špatným jídelníčkem v podstatě ani začínat nemá smysl. Proto bych jsem se chtěl zeptat, co je na tom pravdy, zda s nijak upraveným jídelníčkem mám začínat.. A popřípadě kde by nějaké jídelníčky šli sehnat (Nějaký dobrák, který by se v tom vyznal a dal rady by se asi nenašel? .. Nejen s jídelníčkem ale například i se správnými cviky apod. :D )

Děkuji :))

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami95
hodnocení

0x

Tak hodně bílkovin,málo tuku..podívej se na internet na jídelníčky při cvičení, jistě jich tam najdeš hodně..

vis*
hodnocení

0x

Pokud to bereš vážně, nejde jen o rekreační záležitost a dokonce máš v úmyslu to někam dotáhnout, asi bych na tvém místě investoval do odborníka. Klíčová je strava, na druhém místě pak správné cviky. Ne, že bych byl tak chytrý, ale jeden z mých kolegů v zaměstnání se kulturistice věnuje léta a má i trenérské zkoušky. Párkrát jsme o tom mluvili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]