Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektronický terč hlásí chybu

Od: dag* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,nemáte někdo zkušenosti s el.terčem Echowell 208? Koupili jsme nový,ale po pár hrách,když někdo hodil střed,který se nezapsal,to začlo hlásit chybu.V návodu píšou,že při takovém zvuku mám vytáhnout šipky...ty tam ale nejsou,ani ulomený kousek a nejde nic přepnout. Na druhý den jsme terč vyměnili,bohužel se to stalo znovu a nevíme si s tím rady..poradí někdo? děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkušenost s tímto terčem nemám, ale jestli je tam možnost vyndat baterii, tak bych to zkusil - tedy vyndat baterii a po chvilce ji zase vložit. Nějaká možnost resetu tam není? Tlačítko nebo kombinace tlačítek? Zdravím!

dag*
hodnocení

Děkuji za odpověď .Bohužel terč není na baterie,reset tlačítko to má,ale nejde nic...Tak možná jsem to už vyřešila,,zkoušela jsem mačkat pořád až mě napadlo,že to chce podložit..a asi je to tím,zatím to funguje..jupíí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]