Nejste přihlášen/a.
Čaute chci se zeptat jak dělat spráně dřepy a čemu se určitě vyvarovat. Kámoš mi říkal že nezkušený nezvládne ani 1 spravný dřep a když jsem to zkoušel tak to fakt nešlo :D ( a nejsem zrovna slaboch ). Jde o to že tu techniku co mi ukazal jsem nedokázal ( nohy asi na šiřku ramen a kolenama jsem nesměl jít dopředu přes špičky nohou. A tak budu rád za všelijaké rady k dřepum ale i cvičení nohou s vlastní vahou , předem moc děkuji za každou odověd .
Ja cvičil nohy všelijak běh, švihadlo, různe techniky s bojovích sportu ( tam tedy aji ty angličaky ale počítám jen muj domací trenink). Ale dřepy jsem měl vždy strach dělat ...
Není čeho se bát . Po čase nohy stehna zesílí a půjde to samo . Hlavně správně dýchat (dolů nádech ,nahoru výdech) . Nejhorší je vždycky tech prvních 70 dřepů , pak to už jede
Navíc s tou podložkou jdu zadkem až k patám . Ten kluk na videu co dělá , z toho by mě asi časem nohy spíš boleli . To je spíš polodřep
Pokud je dělaš správně tak ne-
Chroustík:No vidíš,mě nebolíAsi je to také o zvyku...Dřepy jsou vlastně ideální způsob,jak zhubnout,když kupř.nemůžeme dělat v danou chvíli nic jiného/myslím aktivity/.Jelikož dřepy zapojujeme v podstatě všechny svaly v těle,ač se to nezdá.Hýžďové svalstvo je to největší,které v těle máme,tudíž,pokud začneme cvičit cíleně na ně,tak máme vyhráno.Začne se spalovat a zpevňovat zároveň břišní svaly s tím spojené stehenní,a pak metabolismus jede na plné obrátky
A to nemluvím o srdci-super posilka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.