Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Salto vzad

Od: zuzuzuzka odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, jsem holka je mi 14 a chci se naučit salto vzad. Jsem samouk a sama jsem se naučila i výmik, tak bych chtěla i to salto. Ale nevím kde ho mám trénovat, do bazénu se bojím abych si nerozbila hlavu o kraj, tak myslíte že by bylo dobré ho trénovat na posteli? Prosím o rozumné odpovědi. Trenéra nechci, chci se ho naučit prostě sama. děkuju :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

2x
Postel take neni vhodna. Je uzka, zed, moznost spadnout na zem.

hodnocení

2x

Nerad by jsem Vas odrazoval, ale postel se mi nezda prilis vhodna, to uz si tu velkou matraci radeji dejte na zem. Sezente s na trenovani partaka / partacku, at Vam u toho dela zachranu, mysliz, ze zrovna tento cvik by jste sama cvicit nemela

doplněno 03.03.14 14:05:

toshirovo.com/...

zuzuzuzka
hodnocení

Děkuju, pěknej tutorial. Myslím že když budu opatrná tak se to jednou naučim sama a jedinej kdo by mi mohl pomoct je moje 13 letá kámoška a to nevim jestli by nějak pomohlo...

No, myslim ze by v nejhorsim alepson zavolala pomoc. Trenovat muzete do bazenu, ale mel by tam byt nekdo, kdo by v prpade problemu vedel, jak zareagovat.

zepe*
hodnocení

0x

doplněno 03.03.14 14:07:

no ja osobne bych asi skakal do bazenu mozna z nejakeho prkna.

kdysi pred lety nas to ucily na zápase skakat z podia na žíněnku nikdo nemel vaznej uraz ale dopad do vody je lepsi

zuzuzuzka
hodnocení

Děkuju ale ptám se kde ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]