Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účinek cvičení

Od: anonymkas* odpovědí: 4 změna:

Jaký bude mít účinek, když každý den udělám cca 50 lehů-sedů, 30 dřepů, 100 výponů a další cviky? Plus cca dvakrát týdně běhání nebo jízda na rotopedu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V jakém časovém horizontu?

opeltom
hodnocení

0x

Ahoj, já cvičil každý den skoro 1,5 roku v kuse a už bych to nikdy neudělal.Začal jsem mít problémy ... pálení tepu, částě píchání u srdce atd ... cvičil jsem začátky v posilovně a pak jsem se na ní vyprdnul a jel jenom na průlezkách třeba 3 - 4 hodiny denně , běhal se zátěží atd.Nelituji toho , ted sjem to omezil.Cvičím 3x týdně, posilovnu máme dole ve sklepě a mám tam vše co potřebuji.Dělám full tělo 3x týdně ... žádné série prostě maximum a sklapovaček dělám cca 1500 - 2000 + sed lehy cca 250 , výpony nohou cca 200 , šíkmáky na rolovačce ccca 500 , jízda na kole cca 10 minut a běhání cca 10 minut , jinak jedu s jendoručkou , pak na věži bicák , prsa , záda , nohy,tricák,krk a břicho, nedávám si přestávky a mezitím si dávám třeba 30 kliků , nebo 20 přítahů na hrazdě na bicák nebo na záda... pořád cvičím bez přestávky s tím že už to dělám 3x týdně a je to lepší, krk mě už netahá a se srdcem nic nemám a už mě ani nic nepíchá.Hold jsem to přeháněl.Cvičím už 2 roky a jsem vyrýsovaný.Jsem spokojený, přítelkyni se líbím, obdivuje mě, co víc si přát :))

Ps : v zimě cvičím doma a jaro a léto ... jen průlezky, posilování s vlastní výhou je nej ... začínal jsem na 51 kilo a ted mám 69 a sjem spokojený na svou výšku 172 cm :)

opeltom

mimochodem moje postava :)

jpeg.cz/...

opeltom

jpeg.cz/...

Tady ta je rok stará, tam jsem neměl ještě moc prsa :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]