Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dabing cz fifa

Od: nssja odpovědí: 4 změna:

stáhnul jsem si fifa 12 je tam české menu ale dabing je anglicky když sem si stáhl cz dabing a zkopíroval do složky game stejně se nic nestalo a porad byl abing anglicky prosim o radu diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkuste najít ten soubor anglického dabingu a ten nějak přejmenujte (např. tam do názvu vložte číslici). Potom ten soubor s českým dabingem přejmenujte stejně jako byl ten původní soubor s ang. dabingem. Myslím, že hra by měla načítat ten nový soubor, který bude mít původní název. Za zkoušku nic nedáte - nebo to zase přejmenujete. Zdravím!

doplněno 15.12.13 11:14:

Další možnost je, že ten soubor s českým dabingem jen nemáte ve správné složce.

doplněno 15.12.13 12:12:

Víte, pohybujeme se na hraně pravidel zdejší poradny. Já jsem neřešil, jak jste si tu hru obstaral. Pokud jde o cracknutí hry, tak to Vám zde nikdo poradit nesmí. JInak, já bych ten soubor umístil do stejné složky, jako je ten soubor původní.

doplněno 15.12.13 12:29:

Předpokládám, že ten původní anglický dabing je zvukový soubor v nějaké složce (možná Sound=?).

A Vy jste si našel nový zvukový soubor v češtině. Ten bych umístil tam, kde už je ten anglický zvuk.

Nebo to přejmenování. Jinak, já tuto hru nemám, tak radím jen obecně.

nssja
hodnocení

Děkuji za tento nápad ale bohuže přepsání nic nevyřeší. Pokud nemám dabing ve správné složce tak to nevím daval sem to do složky game a znovu cracknul :/ prosím i více rad díky všem

nssja
hodnocení

tento koment jsem nepochopil prosim o bližší vysvětlení do jaké puvodí složky? zde se o crack nejedná potřebuju cz dabing nic vic

nssja
hodnocení

problem vyřešen anglický dabing ze složky game odstranit a nakopirovat tam český nic složitého akorát dá leckem zabrat ten anglicky najít aby někdo nemazal neco jinégo pak hra nepojede

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]