Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty dělají šmouhy-jak na ně?

Od: twinky* odpovědí: 5 změna:

mám tyto basketbalove boty značky AND1 afterschool.com/... a v hale dělají trochu šmouhy takže dneska mě vyhodili ze zápasu no smůla prostě :D nevíte jestli tu podrážku de nějak spravit? Tahle značka se mi zdá výborná ale v obchodě mi řekli že by to šmouhy dělat nemělo tak nevím co s tím. Díky za odpovědi a zdar Basketu!

doplněno 13.12.13 14:07:

a přitom sou zařazeny do Sálové obuvy no hold rozhodčí byl asi trošku...no nic :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrkess*
hodnocení

0x

Asi to nejde, raději si kup nové. Nebo si je v obchodě vymeň - když píšou, že jsou sálavé, asi by měli tento požadavek i splňovat.

ukulele*
hodnocení

0x

Ne rozhodčí, ale Ty jsi ... je nadmíru jasné, že se černý materiál odírá a zanechává stopy, bylo by dobré znát specifikaci na povrch a popřípadě se obrátit na prodejce / výrobce s reklamací, pokud by se ty boty neměly odírat, ale selský rozum mi říká, že se odírat budou.

hahanaj*
hodnocení

0x

sálové boty by měly mít bílou podrážku, ani se nedivím, že tě vyhodil - to nejsou boty do sálu...v obchodě mohli říct, že by to dělat nemělo ...ale dělá to .Osobně bych je reklamovala.

twinky*
hodnocení

no jenom ze na parketach to nedela vubec tak nwm proc my sme hraly hm ten povrch byl neco jako guma

asd*
hodnocení

0x

Pokud jsi to koupil jako sálovky, tak reklamuj to, že dělají šmouhy na podlaze. Měli by je vzít zpátky a vrátit peníze. Na sálovky nevypadají = prodali ti něco jiného než jsi chtěl (uvedli tě v omyl)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]