Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilování a hubnutí - moc svalů u holky

Od: 12345* odpovědí: 4 změna:
3 měsíce posiluji a již se dostavily nějaké výsledky, jen nevím, jestli ty správné. Tuky jsou pryč, ale svaly jsou příliš velké. Jsem holka a vždy jsem měla svalnatější postavu, ale tohle se mi zdá už trochu moc. Nevím, kde je chyba. Stravuji se odjakživa málo, ale zdravě, žíly se mi vyrýsovaly po celém těle! Cvičila jsem jen s lehkými váhami na vyrýsování. Prosím poraďte, co teď. Prášky ma hubnutí, přestat cvicit? Bojím se, že se to chlapům nebude líbit :))

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

1x

Vy holky si ty midráky vymýšlíte samy. Moc velký zadek, moc malý zadek, moc velký nos, moc malý nos, moc odstávající uši, málo odstávající uši, moc krátké nohy, moc dlouhé nohy, moc tenké rty, moc tlusté rty, moc malá prsa, moc velká prsa a tak dále. Ukaž mi chlapa, kterému se nelíbí pevné ženské tělo. Ženu musí být za co chytit a když jí sáhnu na zadek, pak musím cítit kompaktní oblinu a ne cosi, co se podobá radiátoru ústředního topení.

majsterjoe*
hodnocení

0x
foto? třeba máš senzacni postavu a není třeba nic řešit.

orech222
hodnocení

0x

Ahoj, mně osobně se ženy se "svaly" jako takovými nelíbí...Ale pokud má žena krásně "vypracované" bříško apod. Je to vpořádku.

Dodej foto, posoudíme... Pokud nechce být vidět tak "ustřihni" hlavu... zamaž pozadí v malování a máš to ;)

bezec
hodnocení

0x

Neposiluj, ale věnuj se zátěži vytrvalostního typu - běh, plavání, kolo, atd. Pak nebudeš "kulturistka", ale "běžkyně", tj. štíhlá postava.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]