Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi 20 let a začínám s tenisem. Už od mala aktivně sportuji, bohužel k tenisu jsem se dostal až teď. Myslíte si, že když člověk začne v mém věku, je nějaká šance se vypracovat? A Existují i nějaké turnaje pro tenisové nadšence, kteří nemají tolik zkušeností? Děkuji za odpověď.
Je mi jasný, že na profíka je pozdě, to bych musel začít s tenisem před 15 lety. :D Ale jsou i turnaje, které jsou součástí českého tenisového svazu? Nebo už mám šanci se vypracovat jen na úplně amatérské turnaje? Jsem domluvený s trenérem druhé tŕídy, že se mě ujme, tak uvidíme jak mi to půjde
Neřešila bych, jaké úrovně je soutěž. Hrála bych pro radost - soutežit taky, k tomu to patří, ale úroveň bych neřešila, hlavní je kládst si cíle a zlepčovat se. Hlavně hrát s takovými soupeři ať je to boj, pak budete mít z výhry daleko větčí radost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.