Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci poradit od tenistů, trenérů atd

Od: mafiawars6 odpovědí: 4 změna:

Ahoj, je mi 20 let a začínám s tenisem. Už od mala aktivně sportuji, bohužel k tenisu jsem se dostal až teď. Myslíte si, že když člověk začne v mém věku, je nějaká šance se vypracovat? A Existují i nějaké turnaje pro tenisové nadšence, kteří nemají tolik zkušeností? Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macaudio
hodnocení

0x
Na to, začít s touto krásnou hrou, není nikdy pozdě. Jen už z tebe prostě nebude profesionál. Jak turnaje, tak třeba celosezoní ligy pak samozřejmě existuji. Záleží, odkud jsi. Jinak pro začátek samozřejmě doporučuji trenéra.
mafiawars6
hodnocení

Je mi jasný, že na profíka je pozdě, to bych musel začít s tenisem před 15 lety. :D Ale jsou i turnaje, které jsou součástí českého tenisového svazu? Nebo už mám šanci se vypracovat jen na úplně amatérské turnaje? Jsem domluvený s trenérem druhé tŕídy, že se mě ujme, tak uvidíme jak mi to půjde :)

zvidavajanca*

Neřešila bych, jaké úrovně je soutěž. Hrála bych pro radost - soutežit taky, k tomu to patří, ale úroveň bych neřešila, hlavní je kládst si cíle a zlepčovat se. Hlavně hrát s takovými soupeři ať je to boj, pak budete mít z výhry daleko větčí radost.

mafiwars6
hodnocení

Njn, ale od mala jsem aktivně sportoval a vždy mě hnalo dopředu to, že jsem mohl zápasit nebo závodit a když jsem vyhrál, získal jsem sebedůvěru, zkušenosti a nakoplo mě to dál. To mě daleko víc motivuje než jen hraní pro radost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]