Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký si mám vybrat sport?

Od: klarca19* odpovědí: 8 změna:

Ahoj jmenuji se Klára je mi 12 roků a chtěla by jsem hrát nějaký sport který by mně bavil. Problém je že nejsem moc hubená spíš tlustá, ale jezdím na kole na bruslích atd... . Ale chtěla by jsem něco co by mně bavilo, ale nesmí to být moc náročné, ale hlavně to nesmí stát moc peněz. Prosím poraďte mi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radcenafinance
hodnocení

0x

Ahoj Klárko, pročpak by to nemohlo být náročné? Pokud si myslíš, že jsi tlustá, tak čím víc dřiny tím víc spalování tuků, no ne?

Ty Sama musíš přeci vědět, zda tě baví např. Gymnastika, Balet... Tanec... To je na tobě, vyber si svůj cíl a věnuj se mu naplno ! :)

A neboj se, u většiny dětí se váha spraví postupem věku...Ale nespoléhej na to :)

klarca19*
hodnocení

Nejde o to že by to neměla být náročné to mně nevadí, ale mím rodičům to vadí já jsem totiž hodně náchylná na nemoci a při něčem při čem budu hodně spocená a zadýcháná a potom vejdu ven do zimi tak nechci být nemocná.

V tom případě snad už jen šachy!

hodnocení

0x

Sice nevím, co by tě mohlo bavit, když tě nebaví čeština, ale zkus třeba těžkou atletiku. Hod koulí nebo diskem, popřípadě míčové hry.

abraham
hodnocení

0x

Klárko, žádný výmluvy ! Buďto chceš dělat.. a hledáš cestu jak... nebo jenom hledáš výmluvu proto, abys to dělat nemusela. Vše je možné dokázat.. Překážky je možné překročit. Nevymlouvej se na náchylnosti k nemoci..stačí se trošku opatrovat.. Pokud na sobě chceš něco změnit.. tak mákni.. :) hodně štěstí

simiee
hodnocení

0x
Ahoj já hraju fotbal a je to úžasný sport. Perfektně se u toho odreaguješ, na míči si můžeš vybít zlost třeba na učitele(jak to mám já) a dostaneš ze sebe přebytečnou energii. Ale neznám tě takže nevím jaký máš k tomuto sportu vztah ;)

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Tanec, aerobik, ZUMBA, florbal.. prostě sporty u kterých se hýbeš.

A proč chodit spocená ven? Převlečeš se (vše! od trika přes kalhoty příp. i mikinu a spodní prádlo a ponožky!), vychýcháš se (v šatně příp. nějakých lavičkách uvnitř, teřba 15 min, napiješ se apod. Jasně, že se teple oblečeš a vzmeš si pokud je chladněji i čepici.

Správně se máš spotit, aby to k něčemu bylo, pokud ti jde o zhubnutí - nepotíš se - nehubneš.

hodnocení

0x
A co hazena? Tam musis byt silna a mrstna :) by tě mohlo bavit :) nebo atletika hod kouli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]