Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plavecké brýle

Od: nikilima* odpovědí: 3 změna:

Zdarec, prosim vás, dodnes jsem plavala s brýlemi své kamarádky (myslím že to jsou EFFEA 2615) a moc to neřešila, zatím tomu všemu přicházím na chuť teprve, ale je mi jasné, že na vybavaní vše stojí, chci si koupit vlastní, a tak by mě zajímalo jak hodně se vyplatí investice do brýlí... je velký rozdíl mezi těmi za 170 nebo těmi za 300? *nevi*( nejlepsiceny.cz/...

A další věc, mají je zde označené jako seniorské/juniorské... jinde ještě jsem našla označení brýle pro dospělé.. chápu, že pro dospělé a dětské budou asi rozdílné ve velikosti... ale to předešlé označení to se tomu rovná? Junior=dítě, senior=dospělý? Nebo je to vážně pro bábušky a dědečky? *vtip*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hledej kvalitu. Ty opravdu levné nestojí za moc a degradace materiálu při častém používání je patrná. Velikost a trend si vyber podle sebe.

hodnocení

0x

značek je více dobrá je Arena...

často bývá na bazenech malá speciálka , kde dobře poradí nebo se

zkus zeptat na radu, těch co závod , jejich stovky km ve vodě jsou zkušenost k nezaplacení...

nikilima*
25.03.09 18:18
hodnocení

co fashy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]