Nejste přihlášen/a.
Můj syn chce koupit bráškovi k vánocům boty na snowscoot a chce po mě poslat číslo jeho bot,protože mladší syn se mnou bydlí.Vím,že říká,že má desítku.Dívala jsem se na jeho boty,na kterých je číslo ještě znát a na dvou párech má číslo 45 a na jednom 10/44.Já ted nevím jestli číslu 10 odpovídá 44,nebo 45.Poradíte?
Nevím, jak je to přesně podle tabulek, ale vím, že každý výrobce to má malinko jinak. Nebo možná záleží na koncepci boty. Osobně mám některé 44 a některé 45 a seděj stejně. Kupovat boty bez vyzkoušení je kapku sázka do loterie. Asi bych koupil jedny z nich a domluvil předem případnou výměnu za jiné číslo, bude-li prodejce souhlasit.
Mám obavu,že mu je chce koupit na netu.Dík za odpověd.Zavolám mu a řeknu mu,to co jste mi napsal.Vím,že nejlepší by bylo vyzkoušet,ale když on by ho chtěl překvapit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.