Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem poradcům.. Chtěla bych se pustit od hubnutí (180 cm, 80 kg). Menší problém je, že bydlím na intru, ale myslím, že pokud se chce, tak všechno jde... Předplatila jsem si ve školní jídelně pouze obědy - z nichž obvykle jím jen maso a přílohy jen polovinu nebo vůbec.. Snídaně si dělám sam - mistička musli s nízkotučným mlékem, celozrnná houska s nějakou lepší šunkou. Svačím asi tak po třech hodinách, většinou ovoce (jablko, hrušku, pomeranč, kousek hrozna, podle sezony). Oběd jak už jsem řekla školní. Po další třech hodinách přijde odpolední svačina - nízkotučný jogurt, trocha salátu, sýr cottage. No a večeře kolem 6. - podle toho co jsem ten den snědla - salát, šunku, zeleninu, cottage. 2x týdně chodím plavat, 3x týdně chodíme s kamarádkou na hodinovou procházku a také třikrát týdně skáču přes švihadlo (15 minut - dýl zatím nevydržím). Myslíte, že by to mohlo mít nějaký valný efekt?
Dobrý den, myslím že by to mohlo mít ten správný efekt Ale pokud mi napíšete na e-mail, zašlu vám super cvičeníčko, které cvičím já, výsledky jsou skvělé a skoro se nezadýcháte. Výsledky jsouperfektní a vidět jsou již po měsíci cvičení
Je super, když si na to cvičení zvyknete a cvičíte ho s radostí
haniczka276@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.