Dobrý den, obracím se na Vás s otázkou. Jsem na mateřské dovolené...pokouším se zhubnout nějaká ta kila navíc. Muj problém je v tom, že neumím udělat dřep, aniž bych měla paty dole. Existují nějaká cvičení, abych se protáhla a časem dokázala udělat normální dřep? Děkuji za odpověd Martina Moltašová
Dobrý den, dělejte dřepy jenom tak hluboko, abyste udržela celá chodidla na zemi - širší postoj, kolena musí směřovat ven za špičky. Dřep je základní cvik a správné provedení vyžaduje zapojení všech částí těla (nohy, zadek, břicho, záda ..) Protahovat hlavně stehna - ze všech stran.
Tak když mám nohy trochu od sebe... tak to jde. Dobře budu to procvičovat podle vaší rady a snad se mi časem podaří normální dřep.Jsem ráda za každou radu. Po porodu jsem zhubla 17 kg cvičila jsem pravidelně..ted se mi váha zastavila na 63kg a nejde mi to a nejde dolů...spíš se snažím tělo zpevnit. Tak moc děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.