Nejste přihlášen/a.
Ahoj, rád bych si sestavil vlastní musli. Samotné vločky mi moc nejedou. Čím to obohatit? Základem jsou rozinky a co dál
Doporučíte nějaká semínka? Med? Nebo udělat směs vloček nejen ovesných? Díky za rady
A cena? oproti hotové směsi z nákupáku?
AhojDělávám si každý den.Používám ovesné vločky,selský bílý jogurt či kefír,rozinky,ořechy-vlašské,lískové i kešu,medík-když není včelí,tak prakticky jakýkoliv,ovoce-banány,jablka,mandarinky,pomeranče,broskve,jahody...Přidávám sezamová či dýňová semínka.Mňááám
Cena?Ta se zcela jistě nedá odhadnout,jelikož mám třeba kvantum domácích produktů.Výsledek stojí opravdu za to
Rádo se stalo
Dobrý den,
doporučuji tuto stránku : mixit.cz/...
základem můžou být vločky, ale i jiné mňamnky - a pak to o Vám chutná... Já už si pár tub koupila a vždy to byla dobrota.
tak i kdyby jen pro inspiraci.. no nic, tak se omlouvám.
My se doma inspirujeme tady:
Namícháme si na co máme právě chuť a nemusíme jíst měsíc stejné musli. Cena se asi porovnat nedá, ovoce máme svoje, exotické musíme koupit, oříšky máme taky některé svoje, jiné kupujeme atd. Nekoukal byhc na cenu ale na chuť. A ta je u domácího musli mnohem lepší. Dokonce jsme podle těch stránek schopni namíchat musli i bezlepkové pro dceru.
Kdysi dávno, ještě než se musli rozšířilo, mi kolegyně doporučila, abych pro rodinu něco takového připravila na cestu autobusem do ciziny.
Tehdy mě zaujaly argumenty, že se při jidle nikdo neumastí, nepokape, co spadne na klín, jen se setřepe. Nejsou zbytky, nádobka se zašroubuje a hotovo. Původní recept byl, že se vločky na pánvi osmahnou s cukrem a troškou másla. Vločky jsou křupavé, cukr karameliziovaný. Do toho pak přidat oříšky, rozinky, cokoli.
Tohle už jsem opustila, už dělám jen sypkou směs bez cukru. S kousíčky fíků, datlí, někdy sušené meruňky, někdy čerstvá jablka. To všechno jen tak na sucho, ale častěji s jogurtem.
Jinak my jsme vločková rodina, už jsem to tady psala, cpu to do polévek, do sekané, teď zrovna jsem zadělala na koláč a místo asi třetiny mouky dala vločky.
Cena - když se rozšoupnu a koupím fíky, je jistě vyšší než jen s rozinkami a oříšky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.