Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spalování tuku v kombinaci cross chůze

Od: kacabka odpovědí: 2 změna:

Mám dotaz ohledně spalování tuku. Jde o to, že když chodím cvičit do posilovny, začínám s cross trenažerem ( 30 min) a potom přejdu na pás, kde si dám asi 20 min rychlé chůze ( cca 6.5 km/h). Problém je v tom, že mi přijde, že po tom, co přejdu na pás se mé tělo trochu uklidní, přitom tepová frekvence zůstává stejna ( asi 130). Tolik mě to nenamáhá a proto se chci zeptat, jeslti není možné, že se tím spalování zastaví. Běh mi nedělá dobře, proto mám radši zůstat těch 20 min na cross? Děkuji moc za názory. Katka

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

miira*
hodnocení

0x

Tak nějak žiju v tom, že spalování jede chvíli i po tréninku - (než doplním sacharidy) sice ne už tak intenzivně, ale přeci. Takže pokud následuje po 30 minutách zážehu jiná i když trochu klidnější aktivita, tak je to OK, pořád spaluješ.

Dokonce platí, že pokud je námaha příliš velká, tak spalování není tak optimální, jako když je tempo tak akorát.

martina30*
hodnocení

0x

Můžeš klidně prvni jít na běhací pás a chodit rychlou chůzí a pak jít na cross trenažér.Nevím zda ještě cvičíš v posilovně a pokud ano,začni chůzí pak si zacvič a na konec si dej cross trenažér.Jinak pokud chceš spalovat měla by jsi mít hodinky kde si budeš držet tep na spalování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]