Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilovani - DOMA

Od: jokec odpovědí: 3 změna:

Čau, chtěl bych se vas zeptat na vylepšeni při mem "posilovani" :D ,

Takže, posiluju jenom s baglem (zatim 9kg) a jenom doma.

1. Den:

a.)Zvedani baglu v lehu nad sebou(jedna ruka zveda, druha drži balanc) serie: 7-8-10-15-8

b.)Zvedani baglu v urovni hrudi a přesouvani na strany (jedna zruje vždy natažena a druha pokrčena) serie: 14-14-24-24-14

c.)Obyčejne zvedani baglu na biceps( stejně jako u jedno ruček) serie: 7-8-10-15-8

d.)Zvedani baglu za zady nad sebe serie: 7-8-10-10-8

e.)Zvedani baglu ze strany jednou rukou od těla serie: 7-8-10-10-8

f.)Krouceni zapěstim s baglem v ruce serie: 7-8

2. Den:
a.)Sedy lehy až ke kolenum stim že zvedam taky nohy k sobě. serie: 20-30
b.)Sedy lehy se zapřeni nohou s badlem v ruce. serie: 10-15

Vyživa: Litr mlika :D , a hermelin :) , samozřejmě to neni vše, ale je to zatim jedine naco si davam bacha :)

Tak chtěl bych rady( určitě vim že mi to všechno překopate, ale berte to z rezervou jsem začatečnik). Jinak ještě cvičim doma a chtěl bych to aji dodržovat a prosim pište ti co mate praxi, teorie už jsem přečetl dost :) .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokec
hodnocení

EDIT:

1.den: kliky serie: 10-10-15-15-10 (stim že jsou to pomale kliky, tady přichodu dolu napočitani do 4 :) )

mech
hodnocení

0x

Závaží jsem si koupil ve SBĚRNÁCH s odpadem podle svoji úvahy a tíhy sestrojil činku a jsem víc HAPPY = M

jokec
hodnocení

Hodně MMA zapasniku cviči s vakem, nevim co je na tom divne :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]