Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilovani - 2x tydně ten stejný cvik

Od: jokec odpovědí: 9 změna:

Čau, chtěl jsem se zeptat jestli je v pořadku když posiluju 2x tydně ten samy cvik.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Čau:)Záleží na tom,jaké partie těla chceš více zvýraznit.Dle mě to ale nejlepší není,měli bychom posilovat systematicky všechny svaly,aby bylo tělo jakoby v rovnováze a nepřepínaly se pouze stejné partie*dril*

hodnocení

0x

To zalezi, co si pod takovym slovem posilovat predstavujes.

hodnocení

0x

Určitě to je v pořádku. Musíš si to rozvrhnout, tak abys postupně procvičil všechny partie během týdne. Tak dva dny v týdnu si nech na odpočinek od posilování. Kdo ti poradí, posilovat všechny partie najednou v jeden den, toho neposlouchej, je to nesmysl k ničemu to nevede.

doplněno 03.12.13 19:34:

Samozřejmě pokud posiluješ dvakrát týdně pouze jeden a ten samý cvik tak to v pořádku není. Během týdně bys měl procvičit všechny partie.

jokec
hodnocení

Myslim zkracovačky (s vlastni vahou) a jednoručky na biceps, přijdemi že po těch třech dnech co jsem tyto cviky necvičil že jsem zregenerovany

nameless*
hodnocení

0x

Není to v pořádku. Pokud cvičíš nějakou partii těla, přidej do ní více druhů cviků. Jediný cvik nemá smysl..

Nameless:souhlas *palec*Vždyť to také říkám.

doktorholyzvud
hodnocení

0x

No, skus začít běhat, plavat. U plavání je důležité někoho kdo tě bude cvičit. Pokud nejsi extra plavec a neumíš to (jde o nádechy, výdechy a práci nohou a těla ve vodě). Asi nejlepší posilovna na vánočku na břiše je motýlek...

Jinak jeden cvik není nic extra. Jak už psali jiní. Cvič na celé tělo. Je dobré že nechodíš do posilky kde do sebe bušíš 75kg na benž atd...nebo dřepy s 30kg a výš...tito lidé končí vesměs pod kudlou a dávají jim nové kloubní preparáty a ty nevydrží věčnost.

Posilování vlastní váhou je jedna z nejlepších variant. Jde ale taky o psychiku.

doktorholyzvud

jinak tady videa jednoho velmistra. Pod tímto člověkem, lidé získavají kondičku a mimo jiné je to i instruktor/trenér a kordinátor v hollywoodu.

Pokud rozumíš anglicky či španělsky sežen si jeho videa...je jich dost i na youtube

doktorholyzvud

u plavání je také dobré to, že se ti procvičují plíce. U posilování nejde o to, že zvedneš 100kg ale zda dokážeš udržet svou váhu a zvednout v sedě na rukou své tělo a přecházet do dalších pozic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]