Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevycentrovaný ráfek

Od: patas24* odpovědí: 3 změna:

Čau,chtěl bych se zeptat dostal sem nové kolo a když jsem s ním přijel domů(opatrně asi 2 km cesty) všiml jsem si,že mě zadní levá brzda škrtá o ráfek,tak jsem kolo postavil na řídítka a opravdu škrtá vždy když se kolo 1krát otočí.Z toho jsem vyvodil,že by mohl být špatně centrovaný ráfek,je to vidět i pouhým okem,že zadní kolo šmajdá.Brzdu (V-Brakes špalky) jsem oddálil,takže už to nedělá,ale bojím se o ten ráfek.Předem děkuji za odpověď a doufám,že pochopíte můj problém.

P.S kolo je kvalitní od výrobce kellys.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A co máte tedy za problém?
Na nové kolo se vztahuje záruka..a v rámci této záruky Vám prodejce kolo samozřejmě vycentruje (když to neumíte sám).
Je to záležitost na pár minut.

stirecek*
hodnocení

0x
Nechte si to vycentrovat, se divím, ze vám to takhle prodali.

hodnocení

0x

no jestli vám to prodejce uzná bude se vymlouvat že jste na něco najel ale jestli je ráfek v pořádku tak je to o.k. horší jak je prasklej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]