Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zacatek s fotbalem

Od: fotbalek odpovědí: 6 změna:

Zdravím, je mi 16 let. A mám dotaz, chtěl bych začít s fotbalem v jednom týmu na vesnici.. Mají tým dorostu, měl bych zajem začít.. Vím že bych později mohl hrat nějaký přebor nebo 3 až 4 třidu ale fotbal mě baví..Kondici mám hral jsem 4 roky florbal. A několikrat do týdne si jdu zaběhat abych si kondici udržel.. Jsem rychlý ale nevím zda bych se doučil techniku s mičem když jsem viděl jejich zapasy mají tam i dobré hráče a snad bych zapadl..Mužete mi poradit (jen rady těch co fotbal hrají nebo taky tahle začínali) zda by to mělo smysl? nehrajou žadnou velkou ligu dorostu jen okresni ligu dorostu a jejich mužsky tym hraje první třídu..Myslite že by mělo smysl začít vim že na prales neni pozde ale chci se ujistit.Díky moc za oddpověď fotbal mam rád a chci ho i hrát..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fisa*
hodnocení

0x

Jestli ho jrát chceš, tak ho hrát jdi ! :)

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Chceš to, jdi to do toho!

Ono záleží i na trenérovi, zda by vzal začátečníka. Třeba se na začátku nedostaneš na zápas, pokud bude mít trenér dostatek hráčů, ale pokud jich má málo, tak určitě rád veme posilu - jakoukoliv. Ale záleží na něm. Dotazy tedy směřuj na trenéra/daný klub.

figurek*
hodnocení

0x

jako bývalý fotbalista si myslím, že můžu radit.

Má to smysl. Běž a přihlas se. Divil bych se, kdyby tě odmítli.

Ve fotbale na velkém hřišti je nejdůležitější dobrá fyzická kondice. Ale musí být skutečně dobrá. Musíš vydržet uběhat celý zápas. Pak přijdou i šance a budeš dávat góly.

Když nemáš kondici, nemáš nic. Můžeš umět kličkovat a mistrně přihrávat, ale jak začneš tahat nohy za sebou, pak odejdou kličky, přihrávky i šance.

tak mnoho zdaru.

fotbalek
hodnocení

Jo tak díky..vím že ve fotbale je důležitá hlavně ta kondička a ja se ji i když jsem skončil před pul rokem s florbalem snažím udržovat.. Minimalně 3x týdně si dávám výběh.. díky moc za radu zajdu na dalsi zapas a prihlasim se.

vanpersie
hodnocení

0x

Nikdy není pozdě začít já jsem začal když mi bylo 14 no a tedka hraju krajský přebor

wlw
hodnocení

0x

pokud máš zájem hrát fotbal tak neváhej a jdi za tím ! , je ti 16 let takže to nebudeš mít jednoduchý mě je 18 fotbal hraju od 6 let pokud máš opravdoví zájem hrát fotbal tak di na trénink a za žádnou cenu ho nevinechej , smíčem sem chodil do krámu prostě v šude i po bytě doma jen tak se nejlíp naučíš ovládat míč hodně štěstí :) pokud bys potřeboval víc ozvy se na email flitarl@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]