Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadí občasné cigárko když sportuji?

Od: shady* odpovědí: 4 změna:

dobrý večer, mám takový dotaz - věnuji se sportu a jsem v tom hodně dobrý, ale je toho ted na mě prostě moc (osobní problémy) a jedna z věcí co mě uklídní je prostě jít si dát cigárko. nechci aby to znělo něják namistrovaně a arogantně, ale nestojím o žádné kázání, že kouřit se nemá apod. prostě chci jen vědět - když trénuji třeba 6x týdně vadí tři, čtyři cigárka týdně?..nezhodí mi to něják výrazně výkonost? děkuji za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

4x

vadí nevadí. Normálně pár cigaret nevadí, ale jestli umíš dobře plavat, pak si zkus, co cigareta dovede. Jdi na bazén, potop se do hloubky až ke dnu a plavej pod vodou jak nejdál to jde. Pak si dej cigáro a zkus znovu to samé, u dna plavat co nejdál. Po pár metrech budeš mít pocit, že pukneš.

Je lepší se bez cigaret obejít a vůbec je nebrat ani do ruky.

jabraka*
hodnocení

1x

Každá škodlivina vadí.

Někomu málo,jinému hodně.Kouř obsahuje dehtové karcinogeny.Je jen otázka náhody,že molekula škodliviny zrovna zapůsobí v okamžiku,kdy potáhneš první dým.Je to stejné i v případě radonu,radioaktivního plynu .Také je všudypřítomný,hygienici se hrozí,ale jen náhoda způsobí poškození první buňky.Totéž je u asbestu.Také jde o potenciální nebezpečí.Divím se někdy,že se úřady tolik starají o radon a asbest,kde nebezpečí je jen teoretické,ale kouření je nechává v celku v klidu!

JABRAKA

petrkess*
hodnocení

0x

Myslím si, že to vadí, ale nevím to podle nějaké studie, ale ze svých zkušeností. Určitě to vadí na běhání. Já si to myslím, a nikdo mi to nevymluví.

hodnocení

0x

Vadí občasný úlet když jsem věrný manžel?

Nicméně statistika se většinou ptá kouříte-li 5 a více cigaret denně. Takže asi zas tak moc neškodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]