Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Mám menší dotaz ohledně parkuru.. :D Sice jezdím na koni, ale ne v jezdeckém klubu - jenom u kamarádky v nedaleký vesnici a tam skáčem maximálně přes překážku z pneumatik a dlouhýho klacku :D
Prostě, když se jede parku tak tam ty překážky jsou jaksi nastavěný po celý dráze porůznu.. jak ten jezdec pozná na kterou má jet? To jsou očíslovaný? :D Nějak mi to nejde do hlavy :D
mrňousek
PS: odpovědi typu "když jezdíš, máš to vědět" si prosim nechte pro sebe )
Dělala jsem agility, něco jako psí parkur. Bylo to jednoduché, před překážky se daly cedulky s čísly a pak jsme my psovodi šli tzv. "slepý" parkur. Na deset minut zpřístupnili plochu, my si tam mohli projít trať podle čísel, zvážit strategie typu kde udělat otočku, jak vést, kam vyslat psa na dálku apod. Tak koňský parkur bude asi podobný princip.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.