Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Potřeboval bych poradit... Na Tréninku když už trénujeme "kličky" apod. Tak se bojím, prostě se bojím něco si zkusit na trenéra .. případně spoluhráče...Radši udělám nějakou blbost že ho oběhnu...
- V zápase je to jinak nad blbostma tam nepřemýšlím prostě zkusím kličku buďto výjde (většinou) nebo Ne.- Jsem poměrně dobrý hráč, dokážu běžet hooodně rychle,dokážu si dát tělo,přihrát,narazit si míč ale Nejslabší jsem podle mě v těch kličkách,cítím že to není dokonalý...
Nevíte jak se zbavit toho strachu na trénikách..Před strapněním nebo tak nějak...?, Případně Nevíte zda ex-stují stránky ve kterých budou rozepsány teorie pro jednotlivé kličky,návody +video abych to pak mohl zkusit i prakticky?...
( 13 let )
Kličky jsou super věc, ale k čemu vlastně? Jestli si myslíš, že prokličkuješ přes celé hřiště tak to jsi na omylu. Podívej se jak hrají velcí hráči 1 max. 2 kličky a DOBŘE nahrát. A to je největší průšvih českých hráčů. Neumí si nahrát na krátkou, střední i dlouhou vzdálenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.