Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už několik let chodím do posilovny. Mám docela slušný fyzický potenciál a nemám problém si ani zaběhnout. Sice né desítky km, ale běhám.
Chtěl bych začít dělat nějaký sport, protože mi chybí soutěže, medaile, úspěch atd. V posilovně jsem se honil za dobrým tělem. Jaký sport bych měl dělat? Nechci ale přijít o dobré tělo. Takže třeba cyklistika nepřipadá v úvahu. Napadlo mě veslování, ale kamarádka řikala, že běhají i 10km při treninku, což je moc. Navíc, když porovnám sebe a veslaře, tak by to byl krok zpět ve smyslu svalové hmoty a vyrýsovanosti. Co bych teda mohl dělat? Kde se moc neběhá a postava by mi mohla zůstat.
neuráží ale pro tebe je nejlepší sport určitě dívat se na sebe do zrcadla a říkat si jak jsi dokonalý ...
doplněno 30.08.13 12:17:všechno něco stojí, budeš muset sportovat a k tomu i posilovat..
nikdo neříká, že jsem dokonalý. Do posilovny jsem investoval mnoho peněz, času a dřiny. Za tolik úsilí by se dala postavit klidně menší chatka. Tak si tu chatku taky nezbouráte jen proto, že chcete mít i bazén.
Kdykoliv na poradte.cz chci poradit se sportem nebo posilováním se najde tlupa omezených blbců, kteří se začnou navážet. Neřikám, že jsem dokonalý. Jen nechci přjít o to, co jsem budoval.
No vidis to. postavil sis mensi chhatku a ona ti zacina byt mala. Tak bud hledas nejakou levnou pristavbu nebo nekdy nezbude nez to opustit a stavet vedle na zahrade od zakladu.
Zeptej se na ronnie.cz tam jsou vice fundovani, kteri si nedovoli uraye nikoho s krasnym telem, ktery by chtel delat sport, kde se nebeha.
No a kdyz chces neco kde nechces ztratit hmotu, toz di do kulturistiky, boxu. Ale vlastne u boxu sou treba rychle nohy a taky se tam beha. tak nic no. A nebo hraj sachy, poustej RC modely, jezdi zavody autem soutez ve strelbe z pistole. Sportu je hromada, staci vybirat.
Možná seš hezčí než veslaři, ale oni ti tak trochu ujedou kdykoliv se jim zachce a ty se budeš potácet kdesi vzadu bez slávy i medailí. Možná bys mohl být vyrýsovaný manekýn kulturista, to by ti sedělo a postava ti zůstane. Ačkoliv, tipuju že na každý soutěži bude 20 vyrýsovanějších než ty a sláva zase nebude . A nediv se že se tu do tebe všichni naváží, říkáš si o to...
Podle mě je nejlepší sport jezdeství. Jednak ti to přinese nové přátele (v jezdeckém oddílu bývá skvělá atmosféra), jednak to zabaví celé tělo a taky se naučíš skvělý důvěře. Navíc pocit z rychlosti při plném trysku je něco nepopsatelně krásnýho.
) Můžeš si vybrat jestli budeš jezdit pohodový western, nebo přísnější anglii. Vybereš si jestli chceš jezdit na soutěže a v čem (parkur, crosscountry, drezura..). Práce s koněm je sice na jednu stranu nebezpečná, ale když se k němu naučíš přistupovat, tak se stane tvým nejlepším přítelem a oprporou.
A nezkoušej odporovat, že ti to nezaměstná celý tělo nebo že přijdeš o postavu - to je BLBOST (až budeš vysedávat, poznáš bolest ;D)..
Takže navrhuju jezdectví )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.