Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bederní pás

Od: aziz odpovědí: 5 změna:

Zdracim chci se zeptat k čemu se použiva bederni pas nemam s tim vuvec zadnou zkusenost .. na netu jsem cetl ze se to pouziva k zajisteni bezpecnosti ale mohl by mi to nekdo shrnout? Je mi 16 hodil by se mi?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

2x

ja mam vyhřez ploténky a pas musim nosit do prace zpevni mi bederni pater aby me tak nebolela a hlavne abych tak nenamáhal páteř

doplněno 29.08.13 16:13:

samozřejmě jak je příspevek výše,drží teploucko zabrání prochlazení

Já mám pás vyztuženej ocelovými páskama prave pro mé problemy

hodnocení

2x

Myslím, že myslíš :) zpevňující bederní pás co používají třeba vzpěrači že?

Tam jde o to, že si zpevníš oblast břicha a bederní páteře a chráníš se před břišní kýlou atd.
Pokud tedy třeba s činkou dřepuješ, nebo děláš mrtvý tah, doporučuji.

hodnocení

0x

Ahoj:)Bederní pas,nebo-li lidově ledviňák,chrání /jak už v názvu zaznělo/ naše ledviny před prochladnutím.Doufám,že oba myslíme to samé:-D

hodnocení

0x

Používám taky bederní pás na zpevnění páteře. Na doporučení lékaře, jsem si jej koupila v lékárně za 800 Kč . :)

jh11
hodnocení

0x

Také se používá při práci ve výškách, má kousek lana s karabinou pro jištění

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]