Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výkonný ředitel pro sportovní rozvoj

Od: scrappy odpovědí: 2 změna:

Stačí pro tohle zaměstnání Vysoká škola Managementu? Díky moc všem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

klidně to může dělat zedník, když to dokáže. A jaké požadavky má konkrétní zaměstnavatel? To ví jen on... klidně mu může stačít vychozená základka anebo ani dvě VŠ nebudou dost.

laik*

Je to tak. Bud te prijmout budou chtit a pak je jim uplne jedno, jake mas vzdelani a nebo te prijmout chtit nebudou a pak muzes mit doktorat presne v tom oboru a oni ti reknou, ze na to nemas vzdelani nebo predchozi zkusenost. *zed*

Po me takhle chteli vzdelani v oboru, ktery neexistuje (podpora uzivatelu pocitacu). Jenze po nekolika mesicich zjistili, ze takhle nikoho nesezenou a ze ti, ktere drive odmitli, uz maji jinou praci, tak zavolali zase me. Ja tam sel delat a za tyden bylo i sefovi jasne, ze jsem nejlepsi technik, jakeho tam kdy meli (aby take ne - normalne bych se hlasil na praci admina, ale prace proste tenkrat v miste bydliste nebyla, tak jsem vzal zavdek alespon tim technikem). Uzivatele byli radosti bez sebe, ze jim konecne po letech nekdo pomaha resit jejich problemy a vsichni volali mymu sefovi, jak jsem jim pomohl a jak jsem dobry. Sef se jen nadymal pychou, jak dobre vybral na misto, ktere nebylo mozne dlouhou dobu obsadit *ee*

O par tydnu pozdeji prisel z personalniho mzdovy vymer (tedy navrh mojeho platu - tenkrat jsem jeste nevedel, ze clovek nema podepisovat pracovni smlouvu bez mzdoveho vymeru a spolehal jsem se na velikost platu, kterou mi rekl muj nadrizeny). Ten mzdovy vymer byl o trosku vyssi nez minimalni mzda, protoze "nemam v oboru zadne vzdelani" (mam VS elektro). Tak jsem sefovi rekl, ze za tohle se mi nevyplati rano otevrit oci, natoz chodit cely tyden do prace a delat prescasy. Sef sel za ekonomickym reditelem a ten muj platovy vymer potvrdil (nemuzu preskakovat jejich interni tabulkove mzdy, kdyz nemam zadne prokazatelne vzdelani v oboru).

Podal jsem okamzite vypoved ve zkusebni dobe a nasel si lepe placenou praci.

Slepice na personalnim jsem od obdrzeni mzdoveho vymeru s jejich problemy s pocitacema odkazoval na toho druheho (neschopneho) technika, ktery zrejme musel mit spravnejsi vzdelani, protoze bral 2x tolik, co ja.

Co se delo po mem odchodu, nevim a je mi to jedno. Zrejme se na technicke podpore vratilo vse do starych koleji. Melokdy se bral telefon, obcas se "vyresil" nejaky problem docasnym resenim nebo se lidem reklo, ze to vyresit nejde a hlavne se sedelo a klabosilo v kanclu, hrali hry a delali dalsi soukrome veci na PC. *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]