Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslíte o elegantním kole Bottecchia?

Od: narf odpovědí: 7 změna:

Bottecchia 479 Nejezdíte někdo na tomto italském kole? Co si o něm myslíte?

Co si myslíte o elegantním kole Bottecchia?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

volvomen*
hodnocení

0x

Určitě je to městské kolo...a né kolo pro delší tratě...Ale ano mýt byt menších rozměru...a bez sklepa...a často jezdil kolem do práce ..Tak ideální varianta...

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Jako dopravni prostredek do mesta asi dobry... na sport a projizdky nic noc.

rnk*
hodnocení

0x

Na houby. Ten zadní blatník je krátký a jezdkyně bude mít záda zastříkaná. Také mi připadne těžké. Moje o polovinu levnější hliníkové kolo je o dost lehčí.

doplněno 05.11.13 17:35:

Je to něco takového sport.bazos.cz/...

Akorát mám tenké pneu, není tam ta kotoučová brzda a má hliníkový rám. Nevážil jsem ho.

doplněno 05.11.13 17:51:

Nebudu. Hlinikove kolo je vždy lehčí.

doplněno 05.11.13 18:46:

Tak jsem ho zvážil. Má 12 kg. Takže zas o tolik lehčí není. Ale stálo 3800 v makru.

doplněno 05.11.13 19:04:

Na osobni vaze postavene na zadnim kole. Mozna jsem ho trochu přitížil rukama, ale lepsi vahu nemam.

k2

Tezke? Muzu se zeptat, co mate za kolo (a kolik vazi), ktere je o polovinu levnejsi (tedy je za 4,5tis) a je o dost lehci?

k2

Nevazil jste ho, ale vite, ze je o dost lehci nez 12,4kg? Kolik tak tipujete, ze vazi Vase kolo? Kdyz Vam reknu, ze ten Vas zazrak jsem nevazil, ale odhaduju ho na 14kg, tak mi asi verit nebudete, co?

k2

Ne ze bych Vam kolo o hmotnosti 12kg za 3800 nepral, ale mohu vedet jakym zpusobem a na cem jste kolo vazil?

hodnocení

0x

Tyhle skládačky s malými kolečky jsou o ničem, sice dobře vypadají, ale člověk se na nich hrozně nadře. Dávají smysl jen s pomocným elektrickým pohonem. Jinak doporučuji klasické horské kolo ve skládací verzi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]