Nejste přihlášen/a.
Při veřejném bruslení do mne vrazil neukázněný bruslař a porazil mě tak nešťastně, že jsem si 2x zlomila ruku.
Mám naději na nějaké odškodnění od provozovatele zimního stadionu, který měl, ale nezajistil dohled nad provozem?
Děkuji za radu.
Jitko, já si myslím, že záleží na podmínkách provozního řádu sportoviště. Tady jsem stáhla část jednoho provozního řádu a zde se vylučuje odpovědnost za škody na majetku i zdraví v prostorách.
jde videt, ze jste opravdu ceska... jak muze bejt provozovatel zodpovednej za vasi blbost? O muj boze, jak se vubec muzete zeptat na takovou vec? Kdybyste se radeji starala o to, aby se vam ruka co nejdrive zahojila, ale ceska povaha je ceska povaha.. ze vseho vytriskat prachy. Az budete v bazene a nalokate se chlorovane vody, ze ktery budete mit dva dny nevolnost, to take pro vas bude dostacujici abyste premyslela o odskodneni od provozovatele bazenu, ze vam nedal roubik do vasi hubicky?
Mela ste si to vyrikat s tim bruslarem, ale proc chcete hazet zodpovednost na cloveka, kterej s timhle prakticky nic udelat nemuze, to nechapu. Ja bruslit chodim dost casto a opravdu si neumim predstavit, ze by tam byl nejakej "ledni plavcik" aby ta nase Jitka ceska nemela duvod vyzadovat se odskodneni od provozovatele. Neukazneni bruslari jsou na pest, to uznavam, ale to co predvadite vy z principialniho hlediska ve mne vyvolava, jak bych to rekl slusne, davici reflex...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.