Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cyklistické rukavice Castelli

Od: mcgyver® odpovědí: 2 změna:
Chtěl bych poradit, nyní mám cyklistické rukavice Specialized velikost XXL a chtěl bych si koupit krátké cyklorukavice Castelli, ale jakou velikost, aby to odpovídalo naší velikosti XXL (rukavice nemám možnost vyzkoušet a z obchodu mě neodppovídají).

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Změř si prostě dlaň a kup podle velikosti dlaně. Měří se to jako je na foto a tam je jasné, že já třeba vozím 9. Některé Fy udavájí velikost podle obvodu dlaně, tak jak je na druhé fotce. Odzkoušet rukavice je vždy ,ale nejlepší, sice může vyhovovat velikost, ale nemusí vyhovovat rozložení gelu.

doplněno 16.08.13 14:33:

2x "spešl" 1x Monton a jedny z Lidlu, Před tím jsem vozil Force, X-pro, Poledník a nějaké další Fy. Ani ty z Lidlu nejsou špatné.

"Dlouhé" letní Ghost a zimní Force a jedny Crivit z Lidlu, ale ty jsou dost teplé.

Cyklistické rukavice Castelli
Cyklistické rukavice Castelli #2
hodnocení

A co máte za rukavice?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]