Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pardubická - kdy se jede?

Od: parma odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

v kolik hodin zítra začíná hlavní dostih Velké pardubické, nevíte prosím někdo? Nemůžu se toho dohledat, na oficiálních stránkách je odpočet "zbývá 17 hodin", ale to se mi zdá málo... přece se neběhá hned po obědě, ne? Mám pocit že to vždycky bylo až v pozdějším odpoledni.

Děkuji

Pardubická - kdy se jede?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

to jsem nasel

Slavnostní zahájení dostihového mítinku začíná v 11.00 hodin v prostoru cílové roviny, první dostih odstartuje už půl hodiny poté. Start samotné Velké pardubické je plánován na 16.30 hodin.

parma
hodnocení

Díky, to jsem potřebovala vědět. :)

hahanaj*
hodnocení

0x

začátek bude v 11h

parma
hodnocení

To ano, ale to přece jsou takové ty vedlejší dostihy? Cena Labe a podobně? *nevi* Jak píšu, ptám se na hlavní závod...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]