Nejste přihlášen/a.
Tvoje požadavky jsou protichůdné.
Pokud chceš dobrou svitivost a dlouhou výdrž baterií, tak to prostě nejde.
Já jsem to vyřešil montáží olověného akumulátoru pod sedátko a tím napájím přední světlo. Baterie v zadní blikačce mi vydrži asi 2 měsíce, ale baterie v předním světle po týdnu už slábnou a po čtrnácti dnech jedu na bludičku. A to jezdím asi hodinu a půl každý pracovní den.
Akumulátor nabíjím jednou za měsíc.
Při letních cestách na zahraniční festivaly mi akumulátor vydržel v pohodě tři dny napájet navigaci a přední světlo.
Přední svítilny co jsem potkal jsou vždycky na mikrotužkové baterie a ty mají malou kapacitu. Pokud seženeš přední světlo na tužkové baterie, tak určitě vydrží svítit déle.
Přední se pro běžné ježdění (nezkoušeno na drncáky a terény) osvědčil Polaris 7 lux, svítí dobře, na dvě tužkové AA (ne mikrotužkové AAA), nezatéká do něj ani v dešti, snadno se nasazuje na držák, je ho možné použít i v ruce jako baterku do stanu. Nevýhoda - při výměně baterií se musí rozebrat víčko. Výdrž asi sto hodin. Výkonná japonská LED. Bliká i svítí. V přímém směru je vidět skoro na kilometr (odhad).
A dozadu cokoliv, co dobře svítí. S polarisem 7 lux se někdy prodává v soupravě přední i zadní světlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.