Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat zda se prodává nějaký sprej na brýle aby se nemlžili. Mám tento problém hlavně u airsoftových brýlí, kdy při akci někdy nevidím na krok a musím je pořád čistit tím kapesníkem. Tento problém mám i u obou dioptrických brýlí. Prosím o radu, dioptrické brýle mají oboje normální skla a airsoft brýle jsou z tvrdého plexiskla.Chtěl bych to mlžení eliminovat na únosnou mez a aby ta vrstva vydržela co nejdéle.
Stávalo se mi také při airsoftu. Nejlepší bylo pořádně vydrhnout to plastové sklo jarovou vodou. Ano brýle se zamlží ale na krátkou dobu, řádově vteřiny.
Nebo co si pamatuji, ale z praxe neznám bylo to že si někteří borci namazaly sklíčka máslem ( ale dále nevím zdali udělali tenkou vrstvičku a utřely do sucha, nebo jak to dělaly...zkrátka pravý opak co v ověřeném)
Díky za rady, spíše mi šlo o porovnání různých značek sprejů, a který je asi tak nejúčinnější,ale i tak díky.
Už v době když jsem hrával hokej jsem používal na hledí, antifog od Fy Bauer. Teď ho používám na cyklo brýle a funguje v pohodě. Jinak výborně funguje prastarý trik, kdy se natřou skla tvrdým mýdlem a vyleští suchým hadrem. Funguje to výborně, jen ten sprej je pohodlnější, když ale náhodou dojde použiju mýdlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.