Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypracovat tělo ze špeků?

Od: pepino* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám takový dotaz .

Je mi 13 let, jsem sice vysoký ( cca 169 - 171 cm ) ale taky né zrovna hubený ( asi 64 kg ). Rozhodl jsem se s tím něco dělat, proto bych se vás chtěl zeptat zda máte nějakou odskoušenou cestu jak zhubnout.

Vím,že to nebude ze dne na den, ale stejnak bych se chtěl ještě zeptat na nějakou radu jak si aspoň trochu vypracovat tu krásnější postavu.

Byl bych rád kdyby mi někdo odpověděl.

Děkuji za všechny odpovědi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

essi
hodnocení

0x

Ahoj,já začínal s fitness ve 13ti,sice jsem nebyl obézní,měl jsem skvělou postavu jako obyčejní 13tiletí,ale tak trošku ti poradím.Nevím kde bydlíš,pokud Praha,Brno,vlastně stačí kterékoliv město trošku větší.Zkus navštívit nějaké fitness,profesionální a sjednat si s trénerem schůzku-ten stojí na hodinu v praze cca 200,- Kč. On ti ukáže jak cvičit,jak který cviky dělat ;) A řekne ti jak často ze začátku trénovat.Pokud máš víc financí nebo rodiče,tak si může od něj nechat udělat i jídelníček,kterej je hodně potřeba :)) A určitě neškodí,kort teď o prázdninách bys měl mít čas,si ráno/večer když je chladnějc si jít zaběhat,snad jsem poradil,Essi :)

stirecek*
hodnocení

0x
Základ je strava.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]