Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strava při posilování - oběd

Od: sarakalar odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jenom rychlý dotaz, již dlouhodobě cvičím (spíše objemovka) a chci se dobře stravovat. Co říkáte například pokud si dám k obědu 2x černý rohlík + cca 15dkg krůtí šunky (80%) a 30% eidam 15 dkg a k tomu půl litru mléka? Myslíte, že je to na oběd dostačující, nebo je to moc? Většinou mám teplé obědy, ale je v tom pro tělo takový rozdíl? Děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud pravidelně cvičíte, mne se to zdá hrozně málo. Pokud cvičíte v posilovně, proč Vám neporadí trenér? Dobrý trenér by Vám měl sestavit vhodný jídelníček na tělo. Pokud do posilovny nechodíte, na netu je také spousta výživových poradců, která by Vám sestavila jídelníček. Myslím, že ty peníze se vyplatí, protože pak máte jistotu, že se stravujete správně.

hodnocení

0x

Dobry den,mate na mysli jako jestli to neni hodne kJ?Nebo vam jde o slozeni potravin?Pokud o kJ,tak jen bez peciva jsem napocitala 3200kJ.Bez peciva proto,ze nevim jake rohliky mate a jakou maji gramaz,ale urcite si pripoctete 1000kJ.Takze 4200kj na obed je podle me docela dostKolik mate mit kj na den se ridi,podle aktivity.Dejme tomu,ze pri redukcni diete by jste mela mit za den asi 5000kJ.Jedno jidlo teple za den je vhodne a je jedno,jestli si date k obedu,ci k veceri.Jist by jste mela kazde 2-3 hodiny a to treba za jedno jidlo pocitat i jablko.Jinak rady muzete i dostat na -Merry linka-800 116 116 od 9-18hod.

artik*
hodnocení

0x

2x rohlík + 15dkg " šunky ( tam není žádné maso , když šunku tak aspoň 95% )

když jsem byl objemovce , jedl jsem trošku víc jinak ( třeba 200g kuřecího masa + 120g rýže + zelenina )

stirecek*
hodnocení

0x
Objemovka neni jen oběd, ale celodenní strava. Rohlik? Na co-vynechat. Sunka ok, lépe 95proc. Eidam 30procent tuku! Mléko jen 3! procenta bílkovin. Potřebuješ ráno sacharidy plus bílkoviny, před tréninkem alespoň hodinu jen sacharidy, protoze trávení bílkovin je energeticky náročné a bere energii při tréninku. Ihned po tréninku sacharidy a bílkoviny, nejlépe rychlé bílkoviny. Večer před spanim opět sacharidy a bílkoviny. Pokud máš peníze, jsou vhodné koncentraty, protoze běžnou stravou neni dost dobře možné dostat do sebe potřebné množství bílkovin, ideálně alespoň 2gramy na kg živé váhy. Ale jde to i s tvarohem, ten je dobrý na noc, protoze mléčná bílkovina na sebe váže vodu a trávení probíhá pomalu, až sedm hodin, tim je zajištěná výživa svalu pres noc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]