Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seženu ve Znojmě kolíček na nos na plavání?

Od: anzionka® odpovědí: 6 změna:

Zdravím, jednoduchá otázka: Mám šanci sehnat ve Znojmě kolíček na nos na plavání? Něco jako toto: dreamsport.cz/...

Ptám se protože už mě ve sportovních potřebách jednou zklamali s kolíčky na uchycení deky, které neměli v celém Znojmě. Zřejmě mám hledat ve sportovních nebo plaveckých potřebách, že? No snad nebudu muset jet pro nějakej blbej kolík do Brna! *ee*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Zkus i vodácké potřeby - takovéto kolíčky používají i kanoisté (kajakáři) na WW, určitě ho seženeš tady - sunsport.cz/... ( sunshop.cz/... )...

:-D

doplněno 31.07.13 19:38:

Saakra - a proč to píšu nenapíšu... *ee* Zkus se poptat v nejbližší půjčovně vybavení nebo vodácké prodejně na Dyji. :-D

doplněno 31.07.13 19:39:

Nemáš zač - ať drží - vyzkoušej si ho před koupí.

hodnocení

Díky za odpověď. Právě se mi ozval jeden obchod ze Znojma, že prý nějaké kolíčky mají, tak snad.

repkin*

Myslím si, že by pro ně neměl být problém to objednat ne?

hodnocení

Snad, doufám v to...

lidus*
hodnocení

2x

Arizonko v Brně je potapěčské potřeby vedou jako klip nebo skřipec na nos v různých barvách a cena je 100-400kč. Minulý týden jsem s tím viděla kluka v Morkovicích na koupališti a jeho babička říkala, že to právě koupila v místním COPPU.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]